Rajoni – Bota
Ambasada amerikane:Shqiptarët janë të sëmur pas bixhozit!

Disa kabllograme të ambasadës amerikane në Tiranë, të zbuluara nga Wikileaks, tregojnë se si e shihnin diplomatët amerikanë Shqipërinë dhe shqiptarët në vitin 2008. Ambasadori Withers shkruan në njërin prej tyre se shqiptarët i zgjidhin problemet nëpër kafene, janë përtacë e

Kulturë
Fitnete Tuda,nga Struga që magjepsi Tiranën dhe zgjodhi Prishtinën

  Çika nga Struga që magjepsi Tiranën dhe zgjodhi Prishtinën “Shi bie në Tiranë” është kënga, përmes të cilës Fitnete Tuda është bërë e njohur dhe shumë e dashur për publikun shqiptar dhe veçanërisht për atë të kryeqytetit… Kanë kaluar shumë vite dhe kënga “Shi bie në Tiranë” dëgjohet me po aq dashuri, ndaj dhe 27.al ka vendosur të sjellë për lexuesit Fitnete Tudën dhe aktivitetin e saj pas